Als je lang en gelukkig wilt leven heb je meer kans als je dat samen doet. Je hebt een LAT-relatie, je woont samen, of je bent getrouwd. Je hebt kinderen, een hypotheek en een hond, of anders wel het voornemen om voor altijd bij elkaar te blijven. Uitstekend.

Stellen hebben het bij tijd en wijle niet makkelijk, ondanks hun voornemen om het samen te doen. Dat is normaal. De communicatie hapert wel eens, en anders sluipen sleur en gewoonte in de dagelijkse omgang met elkaar. Persoonlijke issues vragen om aandacht. Of je hebt het zo druk dat je even niet meer aan elkaar toe komt. Kan gebeuren.

Vraag is dan: hoe ga je hier mee om? Onze relatie App Lang Gelukkig neemt je mee op reis naar een duurzame relatie. Je leert signalen van verwijdering herkennen en manieren om elkaar weer te vinden. Door nadenken, maar vooral door doen. De relatie App bevat informatie over relaties en opdrachten die je individueel en samen uitvoert, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en jarenlange praktijkervaring met stellen die zoeken naar verbinding. Samen?